PRAKTISK INFORMATION

Her finder du den mest nødvendige information om Midsommer Festival. Hvis du har yderligere spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på mail eller gennem vores facebookside.

Der kan betales med kontanter, Dankort og MobilePay.

Børn under 14 år har gratis adgang i følge med en voksen.

Billetter kan købes via Tikkio.com

Baren tilbyder et bredt sortiment af kølige, velskænkede drikke tilpasset den enkelte, tiden på dagen, humør og behov. Det vil være muligt at købe cigaretter i baren på pladsen.

Der er ingen udskænkning af alkohol og salg af cigaretter til gæster under 18 år på festivalen.

Midsommer Festival ligger 10 minutters gang fra Præstø Busstation. Her kører der offentlig bustransport til og fra Vordingborg, Næstved eller Køge hvor der også er forbindelse til tog, som standser i Lundby der ligger ca. 15 minutters kørsel fra Præstø – der kører bus fra Lundby togstation til Præstø Busstation, men vær opmærksom på tiderne.

Præstø er let tilgængeligt af landevej 265 og 10 minutter fra motorvej E47 (afkørsel 38 eller 39). Der er gode parkeringsmuligheder tæt ved Midsommer Festivalen.

  • Adelgade eller Torvet i Præstø
  • Kommunen, Østerbro 2 4720 Præstø
  • Biblioteket, Lindevej 45, 4720 Præstø
  • Spejderhytten, Lindevej 43 C, 4720 Præstø

Der er smukt i og omkring Præstø. Fjorden og skovene omkring byen er let at komme til, uanset om det er på cykel eller gåben. Vi opfordrer derfor festivalgæsterne til at medbringe egen cykel eller tage cyklen hele vejen. Der er cykelsti næsten hele vejen fra Københavns Rådhusplads.

Der er også mulighed for at leje cykler lokalt.

  • Lykke Cykler, Adelgade 40, 4720 Præstø
  • Sweet & Coffee, Adelgade 48, 4720 Præstø

Der er flere forskellige muligheder for at overnatte i forbindelse med Midsommer Festival, som har eget “gratis” camping område tæt på festivalpladsen.

Yderligere er der lokale overnatningsmuligheder i Præstø, der passer til ethvert behov. Herunder Hotel Frederiksminde, Kirsebærkroen, Præstø Camping Hytter og Bed & Breakfast.

Der vil være toiletvogne på festivalpladsen, såvel som på campingområdet.

Der er desuden et handicaptoilet til rådighed på Midsommer Festival.

Midsommer Festival ligger i en have, hvor størstedelen af underlaget er belagt med græs. Vores omgivelser giver derfor ikke de optimale forhold, der sikrer, at kørestolsbrugere har nemt ved at komme rundt. Det er dog muligt med lidt god vilje, og man er altid velkommen til at spørge en af vores frivillige til råds eller om hjælp.

Tæt på indgangen til festivalområdet er der handicapparkeringspladser, tilgængelige med gyldigt handicapparkeringskort – Vær opmærksom på at pladserne ikke er asfalterede; vejen fra P-pladsen til festivalpladsen er belagt med græsunderlag.

Er du handicappet og har et ledsagerkort, kan du selvfølgelig få din hjælper med gratis på festivalen. Du skal blot fremvise et gyldigt ledsagerkort i indgangen. Ledsagerkort udstedes af Danske Handicaporganisationers Brugerservice.