M. Rexen er globetrotter i det indre og det ydre rum. Han er født i De Forenede Arabiske Emirater, bosiddende i en yurt et ukendt sted i Danmark. M. Rexen har rejst Pakistan rundt med Gunga Sain, arbejdet på boreplatforme i Egypten, været institutionaliseret i Danmark. M. Rexen har oplevet kærlighed, storhed, svigt, smålighed, og han rejser både i sit indre og ydre rum som et åbent, nysgerrigt og rummeligt væsen.

M. Rexen udgav d. 5 oktober debutalbummet ‘An Endless Sea of Honey’ som er første del af trilogien ‘The United Kingdoms’. Sidenhen er singlerne ‘Love in Three Stages’, ‘We all Wanna Be Better’ og senest ‘Henri’ blevet spillet flittigt på P6-Beat mens P4 og P3 også har opdaget talentet. M. Rexen har også prydet forsiden på Politikens IBYEN. Senest gav han en fremragende og udsolgt koncert på Hotel Cecil i København som Undertoner kvitterede med 5.5/6. Den 15. marts er han klar med 2. del af ‘The United Kingdoms’ trilogien og i den forbindelse indtager det ti-mand store band Lille Vega i København d. 20 Marts.

 

M. Rexen komponerer uden konventionel begrænsning. Hans genre er ubestemmelig, men der er allerede røster fremme om, at han kommer til at revolutionere den skandinaviske scene. Rexens sange skaber møder mellem det eksperimenterende, tribale og kommercielle udtryk. Hans vokal er imponerende, og hans intensitet er dragende.  M. Rexen bosatte sig i København som 22-arig, og siden da har været hovedaktør i musikalske konstellationer sasom ”A Key is A Key”, det improviserede projekt ”Den Magnetiske Ørn” og senest projektet ”Mongol”, er det første gang, at M. Rexen star frem i eget navn.

“Hvis ikke M. Rexen indtager nogle af de store scener i nær fremtid, så er det sgu lige før, man må kaste håndklædet i ringen og overgive sig til den herskende politiske dagsorden, der lovpriser det ordinært ensartede” Undertoner

“Det er lyden af et stort kærlighedsorkester med hele verden som sin referenceramme og med M.Rexen i rollen som smukt syngende opdagelsesrejsende i sit eget ekspanderende univers.” – Kim Skotte, Politiken